Teamfoto JC Hoveniers
Werkzaam in Leiden, hoofdvestiging Amstelveen

Schutting plaatsen Leiden

Een mooie tuin verdient een bijpassende tuinafscheiding. Voor hoogwaardige schuttingen en tuinafscheidingen tegen lage prijzen moet u bij JC Hoveniers zijn, de specialist in het vak. Wij staan u bij tijdens het hele proces: van het ontwerp tot de vakkundige plaatsing.

Wij vinden het erg belangrijk dat u het product krijgt dat u wilt, daarom gaan wij graag met u in gesprek over de mogelijkheden 020 213 6093. Bent u benieuwd naar de prijs van uw schutting? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan via ons offerteformulier. Waarom zou u ervoor opteren om uw schutting te laten plaatsen door JC Hoveniers in Leiden en omstreken?

Een schutting

Waarom JC Hoveniers uw betrouwbare keuze is voor een schutting in Leiden en omgeving?

 • U kunt erop vertrouwen dat uw schutting perfect waterpas staat, zowel horizontaal als verticaal
 • Kies voor betonversterking bij de palen
 • Breed assortiment dat aansluit op uw wensen
 • Poortopties die perfect passen bij uw omgeving
 • De topkwaliteit die Leiden en omgeving bieden

Houten schutting laten plaatsen Leiden

Heeft u interesse in een gerenommeerd bedrijf dat een betaalbare houten schutting kan plaatsen in Leiden en omgeving? Bij JC Hoveniers zit u goed als u op zoek bent naar een betrouwbare plek voor uw schutting! Bij ons komt een snelle service en topkwaliteit altijd op de eerste plaats.

Onze deskundigen houden rekening met de bodemkwaliteit bij het plaatsen van schuttingen in Leiden. Een stabiele ondergrond is essentieel voor een schutting die lang meegaat en uw tuin verfraait. Wij differentiëren ons door de inzet van hoogwaardige materialen, die bijdragen aan de esthetiek van de schuttingen. Daarnaast bieden we bij JC Hoveniers een op maat gemaakte ontwerpservice, waarbij we in nauw overleg met onze klanten werken aan schuttingen die perfect aansluiten bij hun stijl en de kenmerken van hun tuin.

Waarom is een houten schutting de beste optie voor uw tuinomheining? Bij JC Hoveniers heeft u de keuze uit verschillende houten schuttingen die aansluiten bij uw specifieke wensen. Wat voor schutting u ook kiest, de diverse tuinafscheidingen van JC Hoveniers zijn altijd in harmonie met uw voorkeur!

Waarom een houten schutting de beste optie is

Een houten schutting wordt vaak gekozen vanwege de vele voordelen die het biedt. Verken de voordelen van een houten schutting in Leiden:

 • Geluidsisolatie:
  Hout beschikt over natuurlijke geluiddempende eigenschappen, wat betekent dat een houten schutting geluidsoverlast van buitenaf kan verminderen.
 • Aanpasbaarheid:
  Houten schuttingen zijn flexibel en kunnen gemakkelijk aangepast en op maat gemaakt worden volgens uw wensen of tuinontwerpen, ze kunnen ook in diverse kleuren geschilderd of gebeitst worden.
 • Kosten-efficiënt:
  Afgezet tegen andere materialen zoals metaal of vinyl, kan een houten schutting een meer kosten-efficiënte optie zijn, vooral als je kiest voor lokale of goedkopere houtsoorten.

Populaire houten schuttingen in Leiden

De keuze van de optimale houten schutting kan lastig zijn vanwege de diversiteit aan houtsoorten met ieder hun eigen kenmerken en voordelen. Bij JC Hoveniers krijgt u de hulp die u nodig heeft om de perfecte schutting te vinden. De veelgevraagde schuttingen die we veel zien in Leiden en omliggende regio zijn:

Vuren schutting

Door de populariteit en veelzijdigheid is vurenhout een veelgebruikte houtsoort voor het maken van schuttingen. Met de soepele eigenschappen van vuren is het goed te bewerken, waardoor het ideaal is voor het samenstellen van houten schuttingen op maat. Een natuurlijke uitstraling aan uw tuin wordt gecreëerd door de diverse nerven en noesten.

Grenen schutting

In vergelijking met een vuren schutting heeft een grenen schutting zijn eigen, unieke eigenschappen. Met meer noesten en een donkere kleur zorgt het hout voor een natuurlijke sfeer. Zo geven de grenen schuttingen en palen de tuin een natuurlijke sfeer en zorgen ze voor een relaxte uitstraling.

Nobifix schutting

Tegenwoordig zijn Nobifix schuttingen erg in de mode. Dankzij Europees naaldhout en een doeltreffende behandeling hebben Nobifix schuttingen een levensduur van minimaal 25 jaar. Een Nobifix schutting is bijzonder omdat deze onderhoudsvrij is, op milieuvriendelijke wijze wordt geproduceerd en ook nog voordeliger is dan echt hardhout.

Douglas schutting

Van originele Douglasspar is het gele tot roodachtige hout van een Douglas schutting afkomstig. Een gezellige en warme sfeer wordt in de tuin gerealiseerd met deze kleuren combinatie. Door de top eigenschappen blijft een Douglas schutting probleemloos 10 tot 15 jaar overeind.

JC Hoveniers plaatst schuttingen in Leiden en omgeving

Heeft u interesse in een nieuwe schutting in Leiden? Wilt u graag een schutting laten plaatsen in Leiden? JC Hoveniers staat voor u klaar met professioneel advies. Vraag advies aan één van onze collega’s 020 213 6093 of vraag vrijblijvend kostenplaatje aan.

Onze bekwame hoveniers, vakmanschap en enthousiasme hebben al talrijke bewoners in Leiden en omringende gebieden tevreden gesteld met hoogwaardige schuttingen. Laat ons u adviseren bij het ontwerp van uw schutting, wij nemen uw wensen en behoeften serieus! Schakel ons in om uw buitenruimte te verfraaien met een unieke, op maat gemaakte schutting die volledig afgestemd is op uw wensen en vereisten.

Veel gestelde vragen over schuttingen plaatsen

Vind antwoord op veelgestelde vragen betreffende het installeren van schuttingen, zodat uw tuinproject soepel verloopt. Leer alles over de noodzakelijke stappen, materialen en prijzen voor het plaatsen van schuttingen met de antwoorden op veelgestelde vragen. Verkrijg duidelijkheid over het proces van schuttingen plaatsen door onze antwoorden op veelgestelde vragen te bestuderen, zodat u met vertrouwen aan uw project kunt werken.

Welke kosten zijn verbonden aan het plaatsen van een schutting?

Het bedrag dat u moet betalen voor het laten zetten van een schutting wordt beïnvloed door verschillende aspecten, zoals het materiaal van de schutting, de lengte van de schutting die geplaatst moet worden en de complexiteit van de installatie. Het is verstandig om een offerte aan te vragen bij een hoveniersbedrijf, zodat je een gedetailleerd beeld krijgt van de mogelijke prijs voor jouw specifieke situatie.

Wie kan mijn schutting plaatsen?

Om uw tuinafscheiding te realiseren, is het raadzaam om hoveniers, gespecialiseerde schuttingbedrijven, of algemene klusbedrijven te benaderen, die gespecialiseerd zijn in zowel installatie als materiaalkeuze. Let goed op hun kennis en vroegere werkzaamheden voor het beste resultaat in uw tuin.

Hoe hoog is toegestaan om een schutting op jouw eigen grond te bouwen?

De hoogte van een schutting, muur of hekwerk naast en achter een huis mag vaak niet hoger zijn dan 2 meter, terwijl aan de voorkant van het huis doorgaans een maximale hoogte van 1 meter geldt. Er is meestal geen vaste beperking voor de hoogte van bomen en heggen.

Kan ik zomaar een hek bouwen zonder toestemming van mijn buren?

Een schutting plaatsen zonder toestemming van uw buren is in theorie mogelijk, mits het hekwerk binnen de grenzen van uw eigen terrein valt en de hoogtevoorschriften worden gerespecteerd. Het is echter altijd aan te raden om een open communicatie te voeren met uw buren en eventuele plannen voor het plaatsen van een hek te bespreken, om onderlinge problemen te voorkomen.


Over ons

JC Hoveniers, waar vakmanschap en passie samenkomen om uw buitenruimte tot leven te brengen. Als toonaangevend hoveniersbedrijf streven we naar niets minder dan uitmuntendheid in elk aspect van onze dienstverlening. Met jarenlange... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 020 213 6093

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor houten schutting plaatsen?

Over JC Hoveniers

JC Hoveniers, waar vakmanschap en passie samenkomen om uw buitenruimte tot leven te brengen. Als toonaangevend hoveniersbedrijf streven we naar niets minder dan uitmuntendheid in elk aspect van onze dienstverlening. Met jarenlange ervaring en een diepgewortelde liefde voor groen, bieden we deskundig advies, op maat gemaakte ontwerpen en zorgvuldig onderhoud om uw tuin om te toveren tot een oase van natuurlijke pracht. Van het eerste consult tot de laatste aanraking, kunt u vertrouwen op onze toewijding aan kwaliteit, betrouwbaarheid en klanttevredenheid. Ontdek de mogelijkheden met JC Hoveniers en laat uw buitenruimte stralen als nooit tevoren.


VCA