0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!
Hovenier Leiden
Een Allfree website
0800 255 3733
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een hovenier in Leiden?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Leiden

Boomverzorging Leiden

Bomen lijken misschien geen onderhoud nodig te hebben, maar zonder verzorging kan een boom een flink obstakel worden. Vooral de bomen in uw tuin vragen en verdienen verzorging. U wilt niet dat een boom de hele tuin afdekt en de zon de overige beplanting in uw tuin niet meer bereikt. Daarnaast kunnen buren gaan klagen wanneer u een boom te lang vrij laat groeien. Heeft u een jonge boom die periodiek gesnoeid moet worden of juist een oude boom die gekapt moet worden? In Leiden en omgeving verzorgt de door ons aangedragen professional het allemaal voor u.

Werkwijze boom verzorgen

Bomen zijn erg belangrijk voor onze gezondheid en geven een tuin dynamiek. Met de juiste verzorging wordt de boom geen obstakel voor u en kunt u blijven genieten van de schaduw en andere voordelen die de boom biedt. Boomverzorging is een vak apart. Bij bomen moet er goed rekening gehouden worden met de groei van de takken en de wortels. Door op het juiste moment en met de juiste frequentie de bomen te snoeien kan overlast door de bomen worden voorkomen. De verzorging van oude bomen kan daarnaast gevaarlijk zijn. Naast de hoogte waar boomverzorgers op werken kan de stabiliteit van de boom onzeker zijn. Boomwerk kan dus ook erg gevaarlijk zijn. Om deze reden is het niet aan te raden zonder gedegen kennis de boom in te gaan.

Ervaren boomverzorger inschakelen

Wilt u eens in de zoveel tijd uw boom laten verzorgen of eenmaal de bomen in uw tuin laten kappen. Onze boomverzorgers komen graag bij u langs in Leiden of omstreken om de conditie van uw bomen te beoordelen. Indien werkzaamheden vereist zijn, dan gaan wij direct voor u aan de slag. Voor de volgende werkzaamheden kunt u bij ons terecht:

  • kroonverzorging
  • snoeien
  • vellen en kappen
  • versnipperen en afvoeren
  • frezen van stobben
  • kroonverankeringen

Wij zorgen ervoor dat wij zo min mogelijk overlast veroorzaken, zodat u ongestoord uw dagelijkse bezigheden kunt voortzetten. Neem gerust contact met ons op indien u een afspraak wilt maken. Bel naar 0800 255 3733 of vul het contactformulier in.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Leiden en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Leiden bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606