085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!
Hovenier Leiden
Een Allfree website
085 - 106 1600
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een hovenier in Leiden?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Leiden

Boomverzorging Leiden

Bomen lijken misschien geen onderhoud nodig te hebben, maar zonder verzorging kan een boom een flink obstakel worden. Vooral de bomen in uw tuin vragen en verdienen verzorging. U wilt niet dat een boom de hele tuin afdekt en de zon de overige beplanting in uw tuin niet meer bereikt. Daarnaast kunnen buren gaan klagen wanneer u een boom te lang vrij laat groeien. Heeft u een jonge boom die periodiek gesnoeid moet worden of juist een oude boom die gekapt moet worden? In Leiden en omgeving verzorgt de door ons aangedragen professional het allemaal voor u.

Werkwijze boom verzorgen

Bomen zijn erg belangrijk voor onze gezondheid en geven een tuin dynamiek. Met de juiste verzorging wordt de boom geen obstakel voor u en kunt u blijven genieten van de schaduw en andere voordelen die de boom biedt. Boomverzorging is een vak apart. Bij bomen moet er goed rekening gehouden worden met de groei van de takken en de wortels. Door op het juiste moment en met de juiste frequentie de bomen te snoeien kan overlast door de bomen worden voorkomen. De verzorging van oude bomen kan daarnaast gevaarlijk zijn. Naast de hoogte waar boomverzorgers op werken kan de stabiliteit van de boom onzeker zijn. Boomwerk kan dus ook erg gevaarlijk zijn. Om deze reden is het niet aan te raden zonder gedegen kennis de boom in te gaan.

Ervaren boomverzorger inschakelen

Wilt u eens in de zoveel tijd uw boom laten verzorgen of eenmaal de bomen in uw tuin laten kappen. Onze boomverzorgers komen graag bij u langs in Leiden of omstreken om de conditie van uw bomen te beoordelen. Indien werkzaamheden vereist zijn, dan gaan wij direct voor u aan de slag. Voor de volgende werkzaamheden kunt u bij ons terecht:

  • kroonverzorging
  • snoeien
  • vellen en kappen
  • versnipperen en afvoeren
  • frezen van stobben
  • kroonverankeringen

Wij zorgen ervoor dat wij zo min mogelijk overlast veroorzaken, zodat u ongestoord uw dagelijkse bezigheden kunt voortzetten. Neem gerust contact met ons op indien u een afspraak wilt maken. Bel naar 085 - 106 1600 of vul het contactformulier in.

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een hovenier die werkzaam is in Leiden bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606