085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!
Hovenier Leiden
Een Allfree website
085 - 106 1600
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een hovenier in Leiden?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Leiden

Tuinonderhoud in Leiden

U kunt onze hoveniers in Leiden inschakelen voor alle mogelijke werkzaamheden aan uw tuin. Van het planten van uw bloemen en struiken tot het aanleggen van vijvers en het snoeien van bomen. In 60% van de gevallen doen mensen daarna ook een beroep op ons voor het uitvoeren van tuinonderhoud. Logisch, want tuinonderhoud betekent werk en daar heeft niet iedereen tijd voor of zin in. Als u door uw dagelijkse bezigheden niet toekomt aan tuinonderhoud, of als u gewoonweg niet zulke groene vingers heeft, nemen wij u het werk graag uit handen. Voor onder andere het volgende tuinonderhoud bent u bij ons aan het juiste adres:

  • snoeien
  • maaien gazon
  • verwijderen bomen
  • reiniging bestrating
  • tuin seizoensklaar maken
  • verwijderen groene aanslag

Groot en klein onderhoud

Of u nu een grote of juist een kleine tuin heeft: iedere tuin heeft in meer of mindere mate onderhoud nodig. Als u van tevoren al weet dat u geen tijd heeft voor tuinonderhoud, kunt u kiezen voor een onderhoudsvriendelijke tuin. Maar u kunt ook een hovenier inschakelen voor het uitvoeren van uw tuinonderhoud. In Leiden en in de omgeving van Leiden kunt u altijd een beroep op ons doen. Hoe omvangrijk de werkzaamheden ook zijn; tuinonderhoud kunnen wij altijd voor u uitvoeren. Wilt u meer informatie? Of maakt u liever direct een afspraak voor tuinonderhoud? Wij zijn u graag van dienst.

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een hovenier die werkzaam is in Leiden bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606