0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!
Hovenier Leiden
Een Allfree website
0800 255 3733
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een hovenier in Leiden?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Leiden

Tuinonderhoud in Leiden

U kunt onze hoveniers in Leiden inschakelen voor alle mogelijke werkzaamheden aan uw tuin. Van het planten van uw bloemen en struiken tot het aanleggen van vijvers en het snoeien van bomen. In 60% van de gevallen doen mensen daarna ook een beroep op ons voor het uitvoeren van tuinonderhoud. Logisch, want tuinonderhoud betekent werk en daar heeft niet iedereen tijd voor of zin in. Als u door uw dagelijkse bezigheden niet toekomt aan tuinonderhoud, of als u gewoonweg niet zulke groene vingers heeft, nemen wij u het werk graag uit handen. Voor onder andere het volgende tuinonderhoud bent u bij ons aan het juiste adres:

  • snoeien
  • maaien gazon
  • verwijderen bomen
  • reiniging bestrating
  • tuin seizoensklaar maken
  • verwijderen groene aanslag

Groot en klein onderhoud

Of u nu een grote of juist een kleine tuin heeft: iedere tuin heeft in meer of mindere mate onderhoud nodig. Als u van tevoren al weet dat u geen tijd heeft voor tuinonderhoud, kunt u kiezen voor een onderhoudsvriendelijke tuin. Maar u kunt ook een hovenier inschakelen voor het uitvoeren van uw tuinonderhoud. In Leiden en in de omgeving van Leiden kunt u altijd een beroep op ons doen. Hoe omvangrijk de werkzaamheden ook zijn; tuinonderhoud kunnen wij altijd voor u uitvoeren. Wilt u meer informatie? Of maakt u liever direct een afspraak voor tuinonderhoud? Wij zijn u graag van dienst.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Leiden en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Leiden bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606