Hovenier nodig in Leiden?

Boom laten snoeien

Bij het planten van bomen wordt ervan uit gegaan dat de boom uit zichzelf goed groeit. In de meeste gevallen is dit ook zo en hoeft er weinig onderhoud aan de boom uitgevoerd te worden. Een boom heeft echter wel ruimte nodig en het kan voorkomen dat de boom te groot wordt en uiteindelijk een obstakel vormt voor u, voor uw buren of de openbare ruimte. Indien dit het geval is kunt u uw bomen snoeien. Het is belangrijk dat de bomen op het juiste moment worden gesnoeid en uiteraard op de juiste wijze. De winter is voor de meeste bomen het juiste snoeiseizoen. Wilt u uw boom snoeien, maar weet u niet zeker of u juist handelt? De vakman helpt u graag met de verzorging van uw bomen. Wij zijn actief in de gehele omgeving van Leiden.

Coniferenhaag snoeien

Coniferen hebben iets meer onderhoud nodig dan bomen. Het is ook bij coniferen erg belangrijk dat er op het juiste moment wordt gesnoeid. Coniferen snoeien wij twee keer per jaar, één keer vóór de langste dag van het jaar en nogmaals voordat de winter begint in augustus of september. Op die manier gaat de conifeer netjes de winter in. Wordt de haag te laat gesnoeid, dan kan de kou een te grote invloed hebben en permanente schade veroorzaken. Ook moet er niet te veel van de conifeer afgesnoeid worden. Er moeten altijd groene takken te zien blijven. Indien er tot aan het bruine gedeelte van de takken wordt gesnoeid, dan zullen de takken niet meer groeien. De hoveniers van De vakman snoeien coniferen met veel precisie en laten u met een prachtige haag achter.

Snoeiwerkzaamheden hovenier Leiden

De vakman is gespecialiseerd in bomen en hagen en helpt u graag met allerlei snoeiwerkzaamheden in uw tuin. Of het nu gaat om een conifeer snoeien of een boom kappen, wij staan in de gehele omgeving van Leiden voor u klaar. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Bel naar of vul het contactformulier in.

Ons werkgebied

Leiden, Alphen aan den Rijn, Woerden, Gouda, Zoetermeer, Den Haag, Delft, Ridderkerk, Rotterdam en omstreken.

Waarom kiest u voor Hovenier Garant?

  • Specialist in bomen en struiken
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Open communicatie

Maak een afspraak

Onze hoveniers zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar .

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Diensten

• Aanplanten bomen, struiken en planten
• Kap/snoeiwerk bomen en struiken
• Verwijderen bomen en struiken
• Verwijderen boomstronken en wortels
• Tuinonderhoud

Werkgebied

Leiden, Alphen aan den Rijn, Woerden, Gouda, Zoetermeer, Den Haag, Delft, Ridderkerk, Rotterdam en omstreken.

Hoofdvestiging