0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!
Hovenier Leiden
Een Allfree website
0800 255 3733
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een hovenier in Leiden?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Leiden

Boom laten snoeien

Bij het planten van bomen wordt ervan uit gegaan dat de boom uit zichzelf goed groeit. In de meeste gevallen is dit ook zo en hoeft er weinig onderhoud aan de boom uitgevoerd te worden. Een boom heeft echter wel ruimte nodig en het kan voorkomen dat de boom te groot wordt en uiteindelijk een obstakel vormt voor u, voor uw buren of de openbare ruimte. Indien dit het geval is kunt u uw bomen snoeien. Het is belangrijk dat de bomen op het juiste moment worden gesnoeid en uiteraard op de juiste wijze. De winter is voor de meeste bomen het juiste snoeiseizoen. Wilt u uw boom snoeien, maar weet u niet zeker of u juist handelt? de door ons aangedragen professional helpt u graag met de verzorging van uw bomen. Wij zijn actief in de gehele omgeving van Leiden.

Coniferenhaag snoeien

Coniferen hebben iets meer onderhoud nodig dan bomen. Het is ook bij coniferen erg belangrijk dat er op het juiste moment wordt gesnoeid. Coniferen snoeien wij twee keer per jaar, één keer vóór de langste dag van het jaar en nogmaals voordat de winter begint in augustus of september. Op die manier gaat de conifeer netjes de winter in. Wordt de haag te laat gesnoeid, dan kan de kou een te grote invloed hebben en permanente schade veroorzaken. Ook moet er niet te veel van de conifeer afgesnoeid worden. Er moeten altijd groene takken te zien blijven. Indien er tot aan het bruine gedeelte van de takken wordt gesnoeid, dan zullen de takken niet meer groeien. De hoveniers van de door ons aangedragen professional snoeien coniferen met veel precisie en laten u met een prachtige haag achter.

Snoeiwerkzaamheden hovenier Leiden

de door ons aangedragen professional is gespecialiseerd in bomen en hagen en helpt u graag met allerlei snoeiwerkzaamheden in uw tuin. Of het nu gaat om een conifeer snoeien of een boom kappen, wij staan in de gehele omgeving van Leiden voor u klaar. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Bel naar 0800 255 3733 of vul het contactformulier in.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Leiden en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Leiden bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606