085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!
Hovenier Leiden
Een Allfree website
085 - 106 1600
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een hovenier in Leiden?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Leiden

Boom laten snoeien

Bij het planten van bomen wordt ervan uit gegaan dat de boom uit zichzelf goed groeit. In de meeste gevallen is dit ook zo en hoeft er weinig onderhoud aan de boom uitgevoerd te worden. Een boom heeft echter wel ruimte nodig en het kan voorkomen dat de boom te groot wordt en uiteindelijk een obstakel vormt voor u, voor uw buren of de openbare ruimte. Indien dit het geval is kunt u uw bomen snoeien. Het is belangrijk dat de bomen op het juiste moment worden gesnoeid en uiteraard op de juiste wijze. De winter is voor de meeste bomen het juiste snoeiseizoen. Wilt u uw boom snoeien, maar weet u niet zeker of u juist handelt? de door ons aangedragen professional helpt u graag met de verzorging van uw bomen. Wij zijn actief in de gehele omgeving van Leiden.

Coniferenhaag snoeien

Coniferen hebben iets meer onderhoud nodig dan bomen. Het is ook bij coniferen erg belangrijk dat er op het juiste moment wordt gesnoeid. Coniferen snoeien wij twee keer per jaar, één keer vóór de langste dag van het jaar en nogmaals voordat de winter begint in augustus of september. Op die manier gaat de conifeer netjes de winter in. Wordt de haag te laat gesnoeid, dan kan de kou een te grote invloed hebben en permanente schade veroorzaken. Ook moet er niet te veel van de conifeer afgesnoeid worden. Er moeten altijd groene takken te zien blijven. Indien er tot aan het bruine gedeelte van de takken wordt gesnoeid, dan zullen de takken niet meer groeien. De hoveniers van de door ons aangedragen professional snoeien coniferen met veel precisie en laten u met een prachtige haag achter.

Snoeiwerkzaamheden hovenier Leiden

de door ons aangedragen professional is gespecialiseerd in bomen en hagen en helpt u graag met allerlei snoeiwerkzaamheden in uw tuin. Of het nu gaat om een conifeer snoeien of een boom kappen, wij staan in de gehele omgeving van Leiden voor u klaar. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Bel naar 085 - 106 1600 of vul het contactformulier in.

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een hovenier die werkzaam is in Leiden bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606