0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!
Hovenier Leiden
Een Allfree website
0800 255 3733
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een hovenier in Leiden?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Leiden

Waarom een boom kappen?

Een boom is soms tientallen jaren oud. Hierdoor is het kappen van bomen soms niet gewenst en kan het voor sommige mensen hard aanvoelen. Wilt u een boom kappen? Dan moet u hier grondige redenen voor aandragen. Zonder grondige redenen zal de boom niet gekapt mogen worden. Een boom wordt gekapt indien deze een gevaar vormt voor de veiligheid. Een boom met bijvoorbeeld houtrot of een boom die ziek of dood is moet uiteraard snel gekapt worden. Staat de boom u in de weg of vindt u de boom lelijk? Deze persoonlijke redenen zijn vaak niet genoeg om de boom te laten verwijderen.

Hulp bij bomen kappen in Leiden

Elke gemeente voert een eigen beleid en het is dus afhankelijk van uw gemeente of kappen mogelijk is. In de meeste gevallen heeft u echter een kapvergunning nodig. Wij kunnen u bijstaan in het verkrijgen van een vergunning. Er zal worden beoordeeld of er voldoende redenen zijn voor het verwijderen van de boom. Hiervoor zal dus een grondig onderzoek naar de staat van de boom gedaan moeten worden. Vormt de boom een gevaar voor de omgeving, dan moet de boom natuurlijk zo snel mogelijk gekapt worden. Is er toestemming voor het kappen van de boom, dan gaan wij snel voor u aan de slag. Voor de door ons aangedragen professional staat veiligheid voorop. Wij komen vrijblijvend bij u langs om de situatie voor u te bekijken. Wilt u uw boom laten kappen? Neem gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Leiden en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Leiden bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606