085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!
Hovenier Leiden
Een Allfree website
085 - 106 1600
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een hovenier in Leiden?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Leiden

Waarom een boom kappen?

Een boom is soms tientallen jaren oud. Hierdoor is het kappen van bomen soms niet gewenst en kan het voor sommige mensen hard aanvoelen. Wilt u een boom kappen? Dan moet u hier grondige redenen voor aandragen. Zonder grondige redenen zal de boom niet gekapt mogen worden. Een boom wordt gekapt indien deze een gevaar vormt voor de veiligheid. Een boom met bijvoorbeeld houtrot of een boom die ziek of dood is moet uiteraard snel gekapt worden. Staat de boom u in de weg of vindt u de boom lelijk? Deze persoonlijke redenen zijn vaak niet genoeg om de boom te laten verwijderen.

Hulp bij bomen kappen in Leiden

Elke gemeente voert een eigen beleid en het is dus afhankelijk van uw gemeente of kappen mogelijk is. In de meeste gevallen heeft u echter een kapvergunning nodig. Wij kunnen u bijstaan in het verkrijgen van een vergunning. Er zal worden beoordeeld of er voldoende redenen zijn voor het verwijderen van de boom. Hiervoor zal dus een grondig onderzoek naar de staat van de boom gedaan moeten worden. Vormt de boom een gevaar voor de omgeving, dan moet de boom natuurlijk zo snel mogelijk gekapt worden. Is er toestemming voor het kappen van de boom, dan gaan wij snel voor u aan de slag. Voor de door ons aangedragen professional staat veiligheid voorop. Wij komen vrijblijvend bij u langs om de situatie voor u te bekijken. Wilt u uw boom laten kappen? Neem gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een hovenier die werkzaam is in Leiden bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606