Hovenier nodig in Leiden?

Waarom een boom kappen?

Een boom is soms tientallen jaren oud. Hierdoor is het kappen van bomen soms niet gewenst en kan het voor sommige mensen hard aanvoelen. Wilt u een boom kappen? Dan moet u hier grondige redenen voor aandragen. Zonder grondige redenen zal de boom niet gekapt mogen worden. Een boom wordt gekapt indien deze een gevaar vormt voor de veiligheid. Een boom met bijvoorbeeld houtrot of een boom die ziek of dood is moet uiteraard snel gekapt worden. Staat de boom u in de weg of vindt u de boom lelijk? Deze persoonlijke redenen zijn vaak niet genoeg om de boom te laten verwijderen.

Hulp bij bomen kappen in Leiden

Elke gemeente voert een eigen beleid en het is dus afhankelijk van uw gemeente of kappen mogelijk is. In de meeste gevallen heeft u echter een kapvergunning nodig. Wij kunnen u bijstaan in het verkrijgen van een vergunning. Er zal worden beoordeeld of er voldoende redenen zijn voor het verwijderen van de boom. Hiervoor zal dus een grondig onderzoek naar de staat van de boom gedaan moeten worden. Vormt de boom een gevaar voor de omgeving, dan moet de boom natuurlijk zo snel mogelijk gekapt worden. Is er toestemming voor het kappen van de boom, dan gaan wij snel voor u aan de slag. Voor De vakman staat veiligheid voorop. Wij komen vrijblijvend bij u langs om de situatie voor u te bekijken. Wilt u uw boom laten kappen? Neem gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Ons werkgebied

Leiden, Alphen aan den Rijn, Woerden, Gouda, Zoetermeer, Den Haag, Delft, Ridderkerk, Rotterdam en omstreken.

Waarom kiest u voor Hovenier Garant?

  • Specialist in bomen en struiken
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Open communicatie

Maak een afspraak

Onze hoveniers zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar .

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Diensten

• Aanplanten bomen, struiken en planten
• Kap/snoeiwerk bomen en struiken
• Verwijderen bomen en struiken
• Verwijderen boomstronken en wortels
• Tuinonderhoud

Werkgebied

Leiden, Alphen aan den Rijn, Woerden, Gouda, Zoetermeer, Den Haag, Delft, Ridderkerk, Rotterdam en omstreken.

Hoofdvestiging