Hovenier nodig in Leiden?

Tuin beplanten in Leiden

De planten in uw tuin bepalen voor een groot deel de sfeer van de tuin. Houdt u van kleurrijk of juist van een simpele strakke tuin? Er zijn oneindig veel mogelijkheden voor de beplanting van uw tuin. Zodra u weet welke grassen, bloemen, struiken of bomen u wilt in uw voor en achtertuin schakelt u een ervaren hovenier in. In Leiden en omgeving is De vakman specialist in beplanting. Elke plant heeft bepaalde eigenschappen en het is belangrijk met deze eigenschappen rekening te houden. U wilt niet dat uw tuin binnen de kortste keren bedekt is met een laag snelgroeiende klimplant of dat een boom volledig de zon afschermt.

Bomen plaatsen

Bomen en hagen zijn er in allerlei soorten en maten. Elke boom heeft specifieke eigenschappen. Sommige soorten moeten in de lente of zomer geplant worden en sommige soorten in de herfst of zelfs in de winter. Bij het planten moet daarnaast rekening gehouden worden met het type bodem waarin geplant wordt. Bovendien moet zuurstofgebrek en slechte beworteling voorkomen worden. Om de groei van de boom te bevorderen moet er ten slotte een goede drainage van regenwater gerealiseerd worden. Bij een coniferenhaag planten moet met dezelfde factoren rekening gehouden worden. De vakman neemt het werk graag voor u uit handen en zorgt ervoor dat uw beplanting er ook na het planten goed uit blijft zien. Naast beplanting kunt u bij De vakman terecht voor:

Neem gerust contact met ons op indien u vragen heeft of direct een afspraak wilt maken. Bel naar of vul het contactformulier in. Wij staan u graag te woord.

Ons werkgebied

Leiden, Alphen aan den Rijn, Woerden, Gouda, Zoetermeer, Den Haag, Delft, Ridderkerk, Rotterdam en omstreken.

Waarom kiest u voor Hovenier Garant?

  • Specialist in bomen en struiken
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Open communicatie

Maak een afspraak

Onze hoveniers zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar .

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Diensten

• Aanplanten bomen, struiken en planten
• Kap/snoeiwerk bomen en struiken
• Verwijderen bomen en struiken
• Verwijderen boomstronken en wortels
• Tuinonderhoud

Werkgebied

Leiden, Alphen aan den Rijn, Woerden, Gouda, Zoetermeer, Den Haag, Delft, Ridderkerk, Rotterdam en omstreken.

Hoofdvestiging